Havu Cosmetics – huulipuna, rasperry

42.00

RASPBERRY on täydellinen kylmä pinkki kesäiselle ruskettuneelle iholle ja tuo kasvoille raikkaan pirteän ilmeen. Sävystä jää ihanan kevyt kiilto huulille tai poskipäille ohuesti lisättynä. Kaunis ja raikas vadelmanpunainen pinkki.

Osastot: ,

HAVU on suomalainen luonnonkosmetiikan designbrändi. Tuotteiden materiaaleissa ja muotoilussa halutaan kunnioittaa kaunista suomalaista luontoa valmistusprosessista aina kierrätykseen asti. Elämänkaarensa lopuksi puiset pakkaukset palaavat takaisin kotiinsa, metsään.

HAVUn huulipunat ovat kasvipohjaisia ja sisältävät vain luonnollisia öljyjä sekä vahoja. Tuotteet tehdään lempeydellä, laatua vaalien.

HAVUn tarina

HAVU syntyi halusta tehdä puhdasta kosmetiikkaa. Tuotteiden suunnittelua innoittaa suomalainen luonto, joka on yksinkertaisuudessaan kaunis: ilma on raikas, metsä hiljainen ja vedet viileitä. Tarkoituksemme on luoda laadukkaita tuotteita, jotka ovat koko elämänkaarensa ajan luonnon kanssa sovussa, sitä vahingoittamatta.

Haluamme inspiroida kosmetiikkabrändejä panostamaan materiaaleihin, jotka ovat hyväksi niin luonnolle kuin iholle. Samalla haluamme luoda keskustelua kosmetiikka-alan turvallisuudesta ja tuotteiden valmistusprosessista. Uskomme luonnonkosmetiikan olevan tulevaisuuden kosmetiikkaa.

“HAVU sai alkunsa halustani luoda aitoa kosmetiikkaa – sellaista, joka olisi kaunista, yksinkertaista ja luonnolle ystävällistä. Suunnittelemme ja teemme sävyt itse laboratoriossamme Espoossa luonnollisista raaka-aineista, ylimääräistä lisäämättä. Olen iloinen voidessani tehdä tuotteita, joiden takana seison. “

Lumi Maunuvaara, toimitusjohtaja ja perustaja

Raaka-aineet ja pakkaukset

HAVUn kaikki tuotteet on pakattu kasvipohjaisiin ja biohajoaviin pakkauksiin. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, eikä niihin ole lisätty ylimääräisiä säilöntäaineita. Huulipunien puinen pakkaus on suomalaista tai virolaista haapaa ja tervaleppää. Huulenhoitotuotteet on pakattu Sulapacin biohajoaviin pakkauksiin. Pakkaukset voidaan kierrättää biojätteenä käytön jälkeen.

Hoito-ohje ja raaka-aineet

Tuotteen pakkaus on valmistettu tervalepästä ja haavasta. Huulipunan mekanismi on tehty biopohjaisesta ja biohajoavasta PLA:sta eli polylaktidista. Tuote ei kestä suoraa auringonvaloa eikä yli 45 asteen lämpötilaa. Huulipunapakkaus on biohajoava, joten se voidaan kierrättää biojätteenä käytön jälkeen. Tuote hajoaa teollisessa kompostissa, jossa lämpötila on riittävän korkea hajottamaan tuotteen. Teollisiin komposteihin päätyvät esimerkiksi taloyhtiöiden ja kuntien keräämät biojätteet. Tuotteen ulkopakkaus on kartonkijätettä.

HAVUn huulipunat sisältävät vain luonnonvahoja ja -öljyjä. Tuotteissa ei ole lisättyjä tuoksuja tai säilöntäaineita. Tuotteiden pigmentit ovat yleisesti käytettyjä ja hyväksyttyjä luonnonkosmetiikassa. HAVUn huulipunissa käytetään vain tarpeellisia raaka-aineita. Kaikki tuotteemme kasviöljyt ovat COSMOS-standardin mukaan sertifioituja, ja tuotteen sheavoi on Soil Association -sertifioitua.

INCI:

Prunus Amygdalus Oil (manteliöljy), Ricinus Communis Seed Oil (risiiniöljy), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobaöljy), Copernicia Cerifera Cera (karnaubavaha), Cera Alba (mehiläisvaha), Butyrospermum Parkii Butter (sheavoi eli karitevoi), Euphorbia Cerifera Cera (kandelillavaha), Silica, Helianthus Annuus Seed Oil (auringonkakkuöljy), Tocopherol (E-vitamiini), CI 77891 (titaanidioksidi), CI 77491 (punainen rautaoksidi), +/- CI 77499 (musta rautaoksidi), +/- CI 77492 (keltainen rautaoksidi), +/- CI 77007 (ultramariini), +/- CI77742 (mangaanivioletti), +/- CI 77019 (mica), +/- CI 77861 (tinaoksidi)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Havu Cosmetics – huulipuna, rasperry”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart
Vieritä ylös