Havu Cosmetics – huulinaamio

30.00

Syväkosteuttava huulinaamio sisältää luonnollisten raaka-aineiden lisäksi erittäin vitamiini- ja mineraalipitoista tyrniöljyä. Tyrniöljy on todellinen Suomen luonnon superainesosa: se pehmentää ja rauhoittaa ihoa ja sopii hyvin myös atooppiselle ja herkälle iholle. Tyrniöljy antaa HAVUn huulinaamiolle myös sen kauniin oranssin värin.

Käyttöohje: Levitä syväkosteuttava tyrninaamio illalla ja anna vaikuttaa huulilla yön yli.

HAVUn huultenhoitotuotteet myydään biohajoavissa ja mikromuovittomissa Sulapac-pakkauksissa.

Osastot: ,

HAVUn tarina

HAVU syntyi halusta tehdä puhdasta kosmetiikkaa. Tuotteiden suunnittelua innoittaa suomalainen luonto, joka on yksinkertaisuudessaan kaunis: ilma on raikas, metsä hiljainen ja vedet viileitä. Tarkoituksemme on luoda laadukkaita tuotteita, jotka ovat koko elämänkaarensa ajan luonnon kanssa sovussa, sitä vahingoittamatta.

Haluamme inspiroida kosmetiikkabrändejä panostamaan materiaaleihin, jotka ovat hyväksi niin luonnolle kuin iholle. Samalla haluamme luoda keskustelua kosmetiikka-alan turvallisuudesta ja tuotteiden valmistusprosessista. Uskomme luonnonkosmetiikan olevan tulevaisuuden kosmetiikkaa.

“HAVU sai alkunsa halustani luoda aitoa kosmetiikkaa – sellaista, joka olisi kaunista, yksinkertaista ja luonnolle ystävällistä. Suunnittelemme ja teemme sävyt itse laboratoriossamme Espoossa luonnollisista raaka-aineista, ylimääräistä lisäämättä. Olen iloinen voidessani tehdä tuotteita, joiden takana seison. “

Lumi Maunuvaara, toimitusjohtaja ja perustaja

Raaka-aineet ja pakkaukset

HAVUn kaikki tuotteet on pakattu kasvipohjaisiin ja biohajoaviin pakkauksiin. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, eikä niihin ole lisätty ylimääräisiä säilöntäaineita. Huulipunien puinen pakkaus on suomalaista tai virolaista haapaa ja tervaleppää. Huulenhoitotuotteet on pakattu Sulapacin biohajoaviin pakkauksiin. Pakkaukset voidaan kierrättää biojätteenä käytön jälkeen.

Valmistusmaa: Suomi
12,2 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Havu Cosmetics – huulinaamio”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart
Vieritä ylös