Havu Cosmetics – huulikuorinta

30.00

HAVUn huulikuorinnan pääraaka-aine on suomalainen koivunkuorijauhe. Tuote on tuoksultaan hento ja raikkaan metsäinen. Kuorintavoiteen ainesosista yli 60% on rauhoittavia luonnonöljyjä. Kuorintavoiteessa käytettävä koivunkuorijauhe syntyy suomalaisesta koivusta puunjalostuksen sivutuotteena. Tällä hetkellä isoa osaa puunjalostuksen sivuvirroista ei hyödynnetä, vaan ne poltetaan energiaksi. HAVUn missio on vähentää kosmetiikkateollisuuden ympäristökuormaa, ja meille on tärkeää kehittää kiertotaloutta tukevia kosmetiikkatuotteita. HAVUn uusi koivukuorinta antaa suomalaiselle raaka-aineelle uuden elämän vähentäen samalla hiilidioksidipäästöjä. Koivukuorinta ei sisällä samoja allergeeneja kuin koivun siitepöly, minkä vuoksi sitä voivat käyttää myös koivuallergikot. Kaiken lisäksi koivunkuorijauhe on luonnollisesti biohajoavaa!

Käyttöohje: Kuori huulet hellävaraisella koivukuorinnalla 1-2 kertaa viikossa. Vinkki! Kuorinta sopii myös huulimeikin poistoon.

HAVUn huultenhoitotuotteet myydään biohajoavissa ja mikromuovittomissa Sulapac-pakkauksissa.

Osastot: ,

HAVU on suomalainen luonnonkosmetiikan designbrändi. Tuotteiden materiaaleissa ja muotoilussa halutaan kunnioittaa kaunista suomalaista luontoa valmistusprosessista aina kierrätykseen asti. Elämänkaarensa lopuksi puiset pakkaukset palaavat takaisin kotiinsa, metsään.

HAVUn huulipunat ovat kasvipohjaisia ja sisältävät vain luonnollisia öljyjä sekä vahoja. Tuotteet tehdään lempeydellä, laatua vaalien.

HAVUn tarina

HAVU syntyi halusta tehdä puhdasta kosmetiikkaa. Tuotteiden suunnittelua innoittaa suomalainen luonto, joka on yksinkertaisuudessaan kaunis: ilma on raikas, metsä hiljainen ja vedet viileitä. Tarkoituksemme on luoda laadukkaita tuotteita, jotka ovat koko elämänkaarensa ajan luonnon kanssa sovussa, sitä vahingoittamatta.

Haluamme inspiroida kosmetiikkabrändejä panostamaan materiaaleihin, jotka ovat hyväksi niin luonnolle kuin iholle. Samalla haluamme luoda keskustelua kosmetiikka-alan turvallisuudesta ja tuotteiden valmistusprosessista. Uskomme luonnonkosmetiikan olevan tulevaisuuden kosmetiikkaa.

“HAVU sai alkunsa halustani luoda aitoa kosmetiikkaa – sellaista, joka olisi kaunista, yksinkertaista ja luonnolle ystävällistä. Suunnittelemme ja teemme sävyt itse laboratoriossamme Espoossa luonnollisista raaka-aineista, ylimääräistä lisäämättä. Olen iloinen voidessani tehdä tuotteita, joiden takana seison. “

Lumi Maunuvaara, toimitusjohtaja ja perustaja

Raaka-aineet ja pakkaukset

HAVUn kaikki tuotteet on pakattu kasvipohjaisiin ja biohajoaviin pakkauksiin. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, eikä niihin ole lisätty ylimääräisiä säilöntäaineita. Huulipunien puinen pakkaus on suomalaista tai virolaista haapaa ja tervaleppää. Huulenhoitotuotteet on pakattu Sulapacin biohajoaviin pakkauksiin. Pakkaukset voidaan kierrättää biojätteenä käytön jälkeen.

Valmistusmaa: Suomi
12,4 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Havu Cosmetics – huulikuorinta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart
Vieritä ylös