Toimitus ja palautus

Tilaukset postitetaan mahdollisimman pian, yleensä seuraavana arkipäivänä, kun tilaus on saapunut.

Toimituskulut sisältävät postitus- ja pakkauskulut, ne ilmoitetaan tilauksen teon yhteydessä. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä riippuen tilauksen koosta.

Yli sadan euron tilauksiin ilmainen toimitus.

Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta, veloitamme tästä aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Paketin voi noutaa myös ilmaiseksi paikanpäältä Kauneushuone Annasta sovittuna ajankohtana. Saat ilmoituksen kun tilaus on käsitelty ja sen jälkeen viestin jossa kysytään miten pääset tilausta noutamaan. Nouto osoite on Otavantie 30 as 2 15680 Lahti.

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa, myös tuotepakkauksen tulee olla ehjä. Ilmoitathan ensin osoitteeseen kaunistaverkkokauppa@gmail.com, mikäli haluat palauttaa tuotteen, niin ohjeistamme, miten palautus tehdään. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Korvaamme palautuksesta aiheutuvan postimaksun asiakkaalle, mikäli tuote on virheellinen. Muussa tapauksessa asiakas maksaa palautuksen postikulut itse.

Tuliko mieleen jotain kysyttävää, mihin et löydä vastausta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin vastaamme mahdollisimman pian.

    Shopping Cart
    Vieritä ylös